Arrestohet Sh. Hallaqi, personi që sulmoi policinë në Prizren

25.10.2014 19:19 - 24 orë iu kanë dashur Policisë së Kosovës në Prizren, që të arrestojë Sh.Hallaqin, i cili disa ditë më parë i sulmoi ata me armë në stacionin e Policisë në Prizren.Hallaqi, në gjendje të dehur ishte futur në stacionin policorë në gjendje të dehur, dhe ka shtënë disa herë me...

Lexo m shum

Siguria

Arrestohet prizrenasi që dha veturën e huaj për borxh

25.10.2014 16:10 - Një mashtrim i komplikuar ka ndodhur në Prizren, kur një person ia ka marrë makinën një qytetari tjetër, dhe të...

Të drejtat e viktimave të krimit janë obligim shtetëror (VIDEO)

25.10.2014 14:53 - Ka nisur java e të drejtave të viktimave të krimit në Kosovë. Gjatë kësaj jave,...

117 shqiptarë të zhdukur kërkohen nga Interpoli

25.10.2014 12:07 - Nga gjithsej 117 shqiptarë, 114 janë nga Shqipëria dhe vetëm tre nga Kosova....

Sulmet mbi furrat e shqiptarëve në Serbi kanë qenë të planifikuara

Vojvodinë, 25.10.2014 09:55 - Drejtori i Qendrës për regjion, Aleksandar Popov ka vlerësuar se sulmet mbi lokalet e shqiptarëve...

previous

1-18 Nga 15363

next

E Diel

26

Tetor

2014

Anketë

Ku dëshironi të studioni?

Fotolajm

20.10.2014 11:16 - Në Tiranë edhe nusja merret me flamurin kuq e zi mbi një makinë, bashkë me daullexhiun.

Kjo Agjenci Lajmesh menaxhohet dhe kontrollohet nga Qendra Mediale KNN (Kosovo News Network). Informacionet e publikuara në portalin knninfo.com nuk mund të kopjohen dhe përdoren për çfarëdo qëllimi, pa një marrëveshje bashkëpunimi me drejtuesit e KNN-së. Të gjitha të drejtat e botimeve në këtë portal janë të rezervuara dhe të mbrojtura. Përdorimi i informatave mund të bëhet duke përmendur burimin, ndryshe konsiderohet një shkelje e të drejtave të autorit.

© Copyright 2010 - Kosovo News Network - All Rights Reserved - Powered: By Refresh