Avioni që do të përshkojë Amerikën për 2 orë e gjysmë

28.11.2014 16:31 - Kanë kaluar mbi dhjetë vjet tashmë që kur avioni Konkord kreu udhëtimin e tij të fundit duke kaluar Atlantikun.

Lexo mė shumė

Info - Kuriozitete

Syzet e diellit, aksesorët më të shitur

Romë, 26.07.2011 10:13


Mbulojnë fytyrën dhe i shtojnë mister, janë aksesorët më të shitur në mënyrë absolute.
Mbahen përgjatë gjithë vitit edhe pse janë protagonist të vërtetë të verës.

Bëhet fjalë për syzet e diellit, aksesor për të cilat firmat më të njohura ofrojnë një mundësi të madhe zgjedhjesh.

Gjithmonë janë futur lloje të reja në shitje (Loro Piana), me tema frymëzuese që i përdorin yjet e muzikës (Richmond mendon për John Lennon) dhe të spektaklit që mbajnë të veshura syze firmato (Jennifer Lopez me Guçi) në videot e tyre.

 

Prapa

Shpërndaje artikullin:

Komento:
E Premte

28

Nëntor

2014

Fotolajm

28.11.2014 22:52 - Në çdo trevë ku ka shqiptarë 28 Nentori është festuar në mënyra te ndryshme. Në Tetovë ishte më ndryshe. Atje defiluan në qytet qindra vajza të reja të veshur me fuatnë të kuq e me një shirit të zi në bel.

Kjo Agjenci Lajmesh menaxhohet dhe kontrollohet nga Qendra Mediale KNN (Kosovo News Network). Informacionet e publikuara në portalin knninfo.com nuk mund të kopjohen dhe përdoren për çfarëdo qëllimi, pa një marrëveshje bashkëpunimi me drejtuesit e KNN-së. Të gjitha të drejtat e botimeve në këtë portal janë të rezervuara dhe të mbrojtura. Përdorimi i informatave mund të bëhet duke përmendur burimin, ndryshe konsiderohet një shkelje e të drejtave të autorit.

© Copyright 2010 - Kosovo News Network - All Rights Reserved - Powered: By Refresh