Mësuesi tërheq zvarrë vajzën 14 vjeçare, refuzonte pishinën (Video)

22.11.2014 22:14 - Në orën e edukatës fizike, vajza refuzonte të hynte në pishinë sepse kishte rregulluar flokët.

Lexo mė shumė

Info - Kuriozitete

Flokët gërshet, tepër në modë (FOTOT)

20.07.2012 09:53


Nëse vipat veshin një fustan, bluzë apo pantallona me model të ri, menjëherë ky lloj stili bëhet trendy më i ri për çdo sezon. E njëjta gjë ndodhë edhe me modelin e flokëve, nëse vipat preferojnë një stil të ri, të gjithë femrat kërkojnë të njëjtin model flokësh për veten e tyre.

Duke u ndalur këtu, shohim që në këtë sezon veror vipat çdo ditë e më shumë po praktikojnë gërshetin në flokët e tyre.

Kemi parë Beyoncè, e cila gjatë festimit të albumit të saj të ri “Life is good”, kishte të paktën rreth qindra gërsheta të vegjël në flokët e saj. Por jo vetëm, nëse do të shohim fotot çdo vip preferon të përdor gërshetin për këtë sezon vere.

Ishte viti 1994, kur ky lloj modeli flokësh u përhap në masë dhe u kthye në modë, sidomos stili i gërshetit afrikan, të cilit nuk i rezistoi asnjë femër.  Gjithashtu floku i kapur gërshet ndihmon femrat të kenë një pamje të rregullt dhe të duken bukur, ndërkohë që ky model nuk kërkon shumë kohë përpara pasqyrës, është i thjeshtë për tu aplikuar në çdo lloj floku.

Prapa

Shpërndaje artikullin:

Komento:
E Diel

23

Nëntor

2014

Fotolajm

22.11.2014 13:13 - Kështu duket objekti i kryeministrisë në Tiranë në ditën kur PD-ja e përkrahur edhe nga disa organizata sindikale, protestoi kundër rritjes së taksave, rritjës së çmimit të energjisë elektrike dhe papunësisë.

Kjo Agjenci Lajmesh menaxhohet dhe kontrollohet nga Qendra Mediale KNN (Kosovo News Network). Informacionet e publikuara në portalin knninfo.com nuk mund të kopjohen dhe përdoren për çfarëdo qëllimi, pa një marrëveshje bashkëpunimi me drejtuesit e KNN-së. Të gjitha të drejtat e botimeve në këtë portal janë të rezervuara dhe të mbrojtura. Përdorimi i informatave mund të bëhet duke përmendur burimin, ndryshe konsiderohet një shkelje e të drejtave të autorit.

© Copyright 2010 - Kosovo News Network - All Rights Reserved - Powered: By Refresh